Ante Pašalić novi predsjednik županijske Udruge pčelara "Vrisak"

12.09.2017 13:36   Hercegbosanska Županija


U dvorani centra Forum u Livnu, 9. rujna održana je izvanredna izborna Skupština Županijske pčelarske Udruge „Vrisak“, na kojoj je prijašnje cjelokupno vodstvo Udruge podnijelo neopozivu ostavku, a potom je izabrano novo.

  

Dosadašnji predsjednik Udruge pčelara „Vrisak“ Marko Bandov podnio je izvješće o radu Udruge u proteklome radu nakon čega je uslijedila rasprava nazočnih pčelara. Iako su pčelari bili zadovoljni dosadašnjim radom vodstvom Udruge nije im iznesen osnovni problem podnošenja izvanredne ostavke ne samo predsjednika već svih tijela Udruge.

Na Skupštini je izabrano novo vodstvo županijske pčelarske Udruge „Vrisak“ koju će u novom sazivu predstavljati: predsjednik Ante Pašalić, tajnik Tadija Hrga i predsjednik Skupštine Željko Jurić. Također su izabrani članovi Upravnoga i Nadzornoga odbora Udruge.

Novoizabrani članovi vodstva Udruge zahvalili su na ukazanom povjerenju i najavili osnovne korake u svome budućem radu pa tako i susret s ministrom poljoprivrede vodoprivrede i šumarstva u HBŽ gosp. Ivicom Brešićem, piše portal omolje.com.

Natrag Isprintaj